Yammer o noua platforma a University Business Cooperation Network (UBCN)

6 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Recent COM (DG EAC) a University Business Cooperation Network (UBCN) – a lansat o platformă online pentru actorii interesați de cooperare, precum și de schimbul de experiențe și idei privind cooperarea între universități și mediul de afaceri.

Această platformă este complementară forumurilor organizate până acum de către DG EAC (University Business Cooperation Forums -UBCF) și răspunde sugestiilor formulate de mai mulți participanți pe parcursul desfășurării acestora. COM precizează că, în afară de a fi o platformă de dialog on-line, UBCN va permite accesul la documente de interes referitoare la cooperarea dintre universități și mediul de afaceri. Pentru mai multe detalii, atașăm ghidul Yammer Quick Start, pus la dispoziție de către COM,care oferă o instruire generală privind modul de lansare și utilizare a aplicației, și care definește cadrul pentru participarea la aceasta.

Echipa UBF din cadrul COM speră că această rețea va răspunde așteptărilor exprimate de mulți participanți la Forum și că va contribui  la consolidarea cooperării dintre companii și instituțiile de învățământ superior.

Informații suplimentare, inclusiv despre accesul la această rețea pot fi obținute de la administratorii acestei rețele: dna. Oana Ciurea (Oana.CIUREA@ec.europa.eu) și dna. Marie-Veronique.LECOMTE@ext.ec.europa.eu).

Vă rugăm să analizati posibilitatea participării la această platformă on-line.

Atasat gasiti ghidul pentru inscrierea pe platforma si o scurta descriere a modului in care puteti folosi platforma.