Solicitare completare chestionar pentru specialistii in achizitii

8 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Stimati colegi,

Am primit de la un doctorand de la Universitatea Leiden din olanda solicitarea de mai jos:

Stimate/Stimată coleg/colegă,

Sunt doctorand la Universitatea Leiden, Olanda, iar dl prof. dr. Bernard Steunenberg este îndrumătorul meu. Desfăşor o lucrare de doctorat în domeniul achiziţiilor care depăşesc plafonul statelor membre pe baza legislaţiei europene şi a modului în care aceasta este aplicată în practică.

Sunt interesat să aflu dacă respectarea îndeaproape a legislaţiei în materie de achiziţii contribuie la facilitarea şi eficientizarea activităţii noastre sau dimpotrivă. Întrucât aceasta este o problemă care ne afectează pe toţi, rezultatele sunt, de asemenea, foarte importante pentru mine. Aş aprecia dacă m-aţi ajuta prin completarea acestui chestionar şi prin participarea la acest proiect unic!

Vă garantez păstrarea anonimatului şi gestionarea strict confidenţială a răspunsurilor. Voi utiliza rezultatele colectate (nu răspunsurile individuale) doar o singură dată. Am găsit adresa dvs. de e-mail pe site-ul TED al Uniunii Europene. Completând acest sondaj îmi acordaţi permisiunea expresă de a utiliza rezultatele pentru lucrarea de cercetare. Voi crea un rezumat al rezultatelor în termen util şi vi-l voi trimite gratuit.

De ce să nu participaţi? Completarea celor 21 de întrebări durează doar douăzeci de minute!

Faceţi clic aici pentru a completa sondajul

Sau copiaţi şi lipiţi următorul URL în bara de adrese a browser-ului de internet:
https://uleidenss.eu.qualtrics.com/WRQualtricsSurveyEngine/?Q_SS=8kaY6hLALhCCXat_b93yZurLVAG7Sfz&_=1

Vă mulţumesc! Completare plăcută! Dacă doriţi să mă contactaţi, vă rog să accesaţi site-ul alexandermok.nl/contact

drs. Alexander Mok
doctorand la Universitatea Leiden, Olanda

NB: Toate întrebările chestionarului fac referire la licitaţiile care depăşesc plafonul UE, prin urmare, atunci când răspundeţi la întrebări puteţi ignora proiectele de achiziţii cu valori mici.