Simpozionul “Eficeinta energetica in infrastructura energetica”

5 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana are placerea de a va invita sa luati parte la Simpozionul cu tema Eficienta energetica si energii regenerabile in infrastructura romaneasca: productia  de energie”,care se va desfasura la hotelul Intercontinental, in data de 12 aprilie  2016, intre orele 9:00 (inregistrarea participantilor incepe de la 8:30)  si 16:00, in sala  Fortuna (Bulevardul Nicolae Balcescu nr.4, Bucuresti)

Evenimentul initiat si finantat de Ministerul Federal al Economiei si Energiei din Germania se adreseaza firmelor romanesti si germane interesate sa dezvolte afaceri bilaterale in domeniul eficientei energetice si are ca scop promovarea pe plan local a sistemelor si produselor germane din acest domeniu.

In acest context, experti germani si romani prezenti la manifestare vor oferi participantilor o privire de ansamblu asupra eficientei energetice din ambele tari.

Opt firme germane care doresc sa intre, respectiv sa isi consolideze pozitia pe piata din Romania isi vor prezenta pe scurt sistemele si produsele.

In speranta ca veti da curs invitatiei noastre de a participa la simpozion, va rugam sa ne transmiteti formularul de participare completat, la numarul de fax: 021-223.10.50 sau pe email pandele.ilinca@ahkrumaenien.ro pana cel tarziu joi, 7 aprilie 2016.

Click pe programul detaliat al intregului eveniment.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 021-207 91 17.

Costurile participarii la acest eveniment sunt suportate de Ministerul Federal al Economiei si Energiei din Germania prin programul German Energy Solutions.