Safetech devine Check Point Certified Collaborative Support Provider (CCSP

7 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

In urma finalizarii programului Check Point Certified Collaborative Support Provider (CCSP), compania cu capital 100% romanesc, Safetech Innovations S.R.L. isi extinde aria de expertiza si competenta in domeniul prestarii serviciilor de suport in regim 24/7, pentru solutiile de securitate Check Point.

 

Programul de Suport Colaborativ CheckPoint este un program de prestigiu, dedicat partenerilor selectati si care sunt dispusi sa investeasca in cresterea nivelului de securitate oferit clientilor lor prin oferirea celor mai bune servicii de suport. In urma finalizarii acestui program, Safetech a dobandit competentele necesare pentru a oferi support 24/7 pentru solutiile de securitate a informatiei, CheckPoint.

 

In acest moment, Safetech are avantajul de a fi singura firma din Romania specializata in oferirea serviciilor de securitate a informatiei care ofera servicii profesionale de suport pentru solutiile de securitate Check Point.

„Ne bucuram sa avem una dintre cele mai valoroase echipe de experti in tehnologia Check Point si care detine certificari precum: CCSA -CheckPoint Certified Security Administrator; CCSE – CheckPoint Certified Security Expert; CCSI – CheckPoint Certified Security Instructor; CPSC – Check Point Partner Sales Certification). Plusul de valoare pe care il vor resimti clientii nostri se va regasi in calitatea superioara a serviciilor pe care le oferim. Acesta valoare va rezulta din completarea expertizei pe care o detinem in domenii precum: teste de penetrare, analiza vulnerabilitatilor, analiza de risc, detectare si raspuns la incidente, cu expertiza in tehnologia Check Point. Pentru noi este inca un pas in consolidarea pozitiei pe care o avem in acest moment pe piata si vom continua sa investim in cresterea gradului de expertiza tehnica a echipei pentru a ne mentine standardul de calitate pe care ni l-am autoimpus”, Victor Gansac, Managing Director al companiei Safetech Innovations S.R.L.

——

Check Point Software Technologies Ltd. este cel mai mare furnizor de solutii de securitate de varf la nivel global. Compania care protejaza peste 100.000 de organizatii de toate dimensiunile, este recunoscuta pentru rata crescuta de detectare a malware-urilor si a altor tipuri de atacuri si de asemenea, pentru capacitatea de a oferi o arhitectura de securitate completa, care poate securiza intreaga companie de la retea la dispozitive mobile.

Safetech este lider pe piata serviciilor de securitate a informatiei din Romania si fondatorul STI CERT, centrul de monitorizare si raspuns la incidente de securitate care functioneaza in regim 24/7, recunoscut si acreditat de organisme internationale precum Trusted Introducer si CERT Division of the Software Engineering Institute (SEI). Totodata, Safetech este prima companie din Europa Centrala si una dintre cele patru din lume certificate de compania HID Global ca “Certified Implementation Partner” si singura companie ce activeaza exclusiv in domeniului securitatii informatiei din Romania, acreditata de Check Point ca Check Point’s Certified Collaborative Support Provider (CCSP).

 

Pentru mai multe informatii vizitati www.safetech.ro.