RAF Scholar Award

4 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Mâine 2 iunie la ora 10 Romanian-American Foundation lansează programul „RAF Scholar Award” orientat către cadre didactice universitare din domeniile STEM (Science Technology Engineering and Medicine).

RAF vă invită să participați la evenimentul de lansare din Biblioteca Centrală a UPB, etaj 2, sau să îl urmăriți live la adresa ce va fi publicată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cele 6 cadre didactice selectate vor putea petrece semestrul de toamnă al anului universitar 2016-2017 (septembrie-decembrie) la o universitate parteneră din SUA. Universitățile sunt selectate dintre cele mai active și dinamice în colaborările cu industria și cu mediul antreprenorial. Cei 6 participanți vor fi imersați într-un ecosistem dinamic al inovării și vor putea dezvolta o experiență și o rețea de relații cu ajutorul cărora vor putea dezvolta programe/curicule noi de inovare și antreprenoriat la întoarcerea în România. Toate costurile de deplasare, cazare, plus cheltuieli curente vor fi acoperite prin program, inclusiv deplasarea împreună cu familia, dacă acesta ar fi un obstacol.

Mai multe detalii despre program puteți găsi și în acest material de prezentare precum și pe pagina programului de pe site-ul RAF. Se pot înscrie cadre didactice din orice regiune a țării, singura condiție fiind existența unui acord de principiu la nivel instituțional, pentru a arăta deschiderea către inovare și antreprenoriat și către introducerea de noi programe/curicule în aceste direcții.