POR: Pe 25 ianuarie se deschide apelul de investiții pentru IMM-uri pentru implementarea unui rezultat al cercetării – inovării în parteneriat cu o entitate de inovare și transfer tehnologic

3 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

MDRAPFE a publicat versiunea finală a Ghidului solicitantului. Condiţii specifice de accesare a fondurilor pentru apelul de proiecte nr. POR/2017/1/1.1.C./1 Axa prioritară 1, Prioritatea de investiții 1.1, Operațiunea C – Investiţii pentru IMM-uri pentru implementarea unui rezultat al cercetării – inovării în parteneriat cu un ITT.

Ghidului solicitantului conține informațiile specifice necesare în vederea deschiderii apelului de proiecte POR/2017/1/1.1.C./1 referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare și de depunere a cererii de finanțare, condiții de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instrucțiuni de completare a Cererii de finanțare de către solicitanți.

Depunerea cererilor de finanțare se face utilizând sistemul electronic – aplicația MY SMIS în perioada 25 ianuarie 2018, ora 10.00 – 25 iunie 2018, ora 10.00.

Descarcă Ghidul Solicitantului însoțit de anexe