Oportunitate de finantare a start-up-urilor

5 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Incubatorul din componenta Fondului Investitional FasterCapital (Dubai, UAE) a lansat a doua runda de finantare pentru anul 2016 care se finalizeaza la 16 Aprilie 2016.

Prima runda a atras peste 800 antreprenori din peste 80 de tari. 50 de start-up-uri au fost acceptate in programul de accelerare.

Acum si antreprenorii din Romania pot participa pentru a-si finanta si dezvolta proiectele din domeniul IT.

Fiecare start-up va trece 3 nivele de  evaluare: business, financiar si tehnic. Rezultatele evaluarii vor fi comunicate antreprenorilor in forma de studiu – care va putea fi utilizat posterior in dezvoltarea respectivului start-up.

Deasemeni, antreprenorii vor primi gratis  – opinia expertilor cu referire la start-up, potentialele obstacole si idei de imbunatatire. Toate start-up-urile acceptate vor primi servicii de mentorship, marketing study, studii de fezabilitate, consultari tehnice, noi canale de vinzare si finantare.

FasterCapital ofera 2 programe:
1.    Program de accelerare
2.    Program de incubare

In cadrul programului de accelerare, FasterCapital va oferi antreprenorilor mentorship, accesul la finantare si extra servicii de consulting (legal, tehnic si marketing).

Pe de alta parte, programul de incubare se refera la antreprenorii fara studii/capacitati tehnice. In acest caz, FasterCapital  va deveni cofondator tehnic si cofinantator si va oferi servicii de dezvoltare tehnica a start-up-ului (peste 500k$ pentru fiecare start-up).

Programul de incubare la fel se adreseaza si antreprenorilor cu studii/capacitati tehnice care cauta ajutor in acoperirea cheltuielilor incipiente ale start-up-ului. FasterCapital detine mai mult de 100 developeri interni cu diferita experienta si capacitati care deja lucreaza in diverse proiecte.

Antreprenorii interesati pot aplica aici.

Name: Mrs. Iulia Buravcenco
Regional Partner for Romania and Republic of Moldova
Phone: +37281092845
+37369007973
Email: iulia.buravcenco@fastercapital.com