Linux crash course – curs intensiv pentru administratori

7 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

În perioada 24 – 28 Octombrie se va derula în București un curs intensiv pentru administratori, marca Mathias Kettner GmBh din Germania, susținut de Marius Pană – fondator și General Manager al companiei Spearhead Systems.

De ce Linux? Pentru că Linux se axează pe stabilitate și securitate. Astfel a devenit una dintre cele mai căutate tehnologii open source, atât în România, cât și la nivel mondial. Experții din echipa Spearhead Systems care susțin acest curs sunt certificați de Mathias Kettner GmBh din Germania. De asemenea, în cadrul acestui curs, noțiunile teoretice sunt întărite și de experiența practică a trainerului Marius Pană.

În decursul unei săptămâni, cursanții vor învăța să administreze sisteme Linux, indiferent de distribuția utilizată folosind linia de comandă. De asemenea, vor învăța despre comenzile și fișierele de configurare importante și comune și despre procedeul de pornire a sistemului și procesele sistemului de operare. Vor fi folosite unelte și programe utilizate de către administratorii de Linux: cron, tar, gzip și zip, nfs, samba și apache, secure shell.

Mai multe detalii despre organizarea cursului se regăsesc pe pagina dedicată evenimentului. Accesează agenda completă a evenimentului și rezervă-ți locul la training pentru că locurile sunt limitate! Înscrierile se fac la contact@sphs.ro.

Contact:

Cosmina Martiniuc Specialist Marketing

0728 878 344