La final de proiect

5 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Magurele High Tech Cluster – proiect implementat prin contractului de finantare nr. 1CLT 800.010 incheiat cu Ministerul Fondurilor Europene desemnat ca Autoritate de Management pentru Programul Operational Cresterea Competitivitatii Economice s-a incheiat. Clusterul MHTC merge mai departe.

Valoarea totala a proiectului: 901 200 lei din care asistenta financiara nerambursabila: 892 200 lei.

Obiectivul general:  Cresterea competitivitatii IMM-urilor prin constituirea unui cluster si prin valorificarea oportunitatilor oferite de activitatea de CDI de pe Platforma de Fizica a Orasului Magurele si, in mod special, a potentialului urias generat de proiectul european ELI – NP, in conditiile respectarii principiilor dezvoltarii durabile.

Rezultatele proiectului:Cresterea cu 248% a numarului de membri, de la 35 la 87. Obtinerea Etichetei de Bronz pentru excelenta in managementul clusterului, in urma evaluarii aplicate de European Cluster Excellence Initiative (ECEI). Depunerea a peste 20 de propuneri proiecte pe diverse programe de finantare nationala si europeana. Castigarea in urma consultantei oferite de echipa de management membrilor a unui numar de 10 finantari. Organizarea a 16 cursuri si sesiuni de informare pentru membri clusterului in vederea cresterii coeziunii. Participarea la doua reuniuni anuale dedicate Strategiei Uniunii Europene privind Strategia Dunarii.

Va multumim ca ne-ati fost alaturi, drumul nostru alaturi continua. Asteptam ideile dumneavoastra privind continuarea activitatii clusterului.

Persoana de contact: Iuliana Velniciuc, Responsabil pentru comunicare si organizarea de evenimente, telefon: 0742.1-03.087, e.mail: ivelniciuc@fdcl.eu

DSC_0826 DSC_0827 DSC_0830 DSC_0831 DSC_0832