INTERVIU Florin Jianu, presedinte PTIR: O afacere care se bazeaza pe sprijinul finantarilor nerambursabile trebuie sa dispuna de un buget propriu

5 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Finantare.ro: Aveti o experienta bogata in relatia cu IMM-urile: ati fost delegat in 2014 ministru pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism iar acum sunteti presedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania. Ca urmare a acestei bogate experiente, va rugam sa oferiti cateva sfaturi pretioase antreprenorilor in devenire precum si firmelor mici si mijlocii pentru a reusi sa supravietuiasca si sa aiba succes in tara noastra.

Florin Jianu: Experienta de pana in acest moment in domeniul antreprenoriatului mi-a demonstrat ca atunci cand iti propui sa fii cel mai bun in ceea ce faci cu siguranta vei reusi sa te apropii de perfectiune. Antreprenorii de succes sunt cei care aleg sa sacrifice tot pentru a-si implini visul, sunt cei care investesc in consolidarea afacerii si nu in profit sau imagine, cei care inteleg in esec o oportunitate pentru a se dezvolta.

Sfaturile mele pentru antreprenori, nu neaparat pretioase, vizeaza informarea continua cu privire la mediul de afaceri, dezvoltarea unei echipe dedicate care sa vada in succesul companiei propriul succes, investitiile permanente in dezvoltarea personala si a firmei, indiferent de dimensiunea profitului.

Citeste mai mult dand click aici