CEE Entrepreneurship Summit

7 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Va invitam

sa participati la evenimentul CEE Entrepreneurship Summit, eveniment ce va avea loc in data 19-20  octombrie la Hotel Pullman si World Trade Center, Bucuresti.

Este o buna ocazie pentru angajatii din echipele de management ale clusterelor pe care le coordonați sa participe la manifestarile acestui eveniment dar si pentru firmele membre ale clusterelor Dvs. interesate de cresterea si dezvoltarea afacerilor.

Pentru cei interesati de tendintele la nivel global si cum aceste schimbari impacteaza economia,  dezvoltarea afacerilor si societatea , pot lua parte la sesiunile de dezbateri din cadrul evenimentului impreuna cu experti World Economic Forum .

Pe scurt evenimentul este organizat pe trei planuri:

  • Seria de 68 de manifestări ale editiei 24 Business Days (conferinte, masterclassuri, 24 de workshopuri tematice, sesiuni de minitraininguri, analize/dezbateri cu experti de la World Economic Forum) (Hotel Pullman);
  • Expozitia Internationala de Inovatie si Tehnologie de la World Trade Center (19-20 octombrie intre ora 9:00 si 22:00);
  • Brokeraj economic printr-o serie de întâlniri de business, sesiuni de prezentare de companie, prezentări de soluții, de produse și servicii în spațiul special amenajat (6 birouri pentru întâlniri, 2 săli pentru prezentări de firma si soluții) (19-20 octombrie între ora 9:00 si 22:00).

Mai mute detalii despre actiunile evenimentului,  gasiti  accesând link-ul atat in RO, cat si in varianta EN.