Case noi in Magurele

5 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Ati visat mereu să aveti o casă cu o curte frumoasă? Mutati-va lângă București, în Orașul Magurele, la iarbă verde și aer curat, în una dintre cele mai frumoase și mai solide case din sud-vestul Capitalei.

Complexul rezidențial este alcătuit din 40 de case individuale, cu accesul principal din Str. Uranus și cel secundar, din Str. Emisferei. Proiectul, care va fi gata în două faze (20 de case vor fi finalizate până în decembrie 2018 și restul de 20 de case până în iunie 2019) aduce un concept architectural elegant si foarte primitor: două modele de casă cu grădină la un preț avantajos, construite cu maximă rigoare și cu cele mai bune materiale de construcție

Ansamblul New Residence Village este localizat în orașul Măgurele, la granița cu Bragadiru și se întinde pe un teren generos de 16.600 mp.

Casele au fost gândite pentru a satisfice nevoile unei familii moderne, pentru a fi practice, durabile, luminoase și spațioase. Spațiile locuibile sunt organizate eficient, astfel încât tu și familia ta să vă bucurați din plin de noul stil de viață. De asemenea, casele dispun și de grădini, cu suprafețe cuprinse între 190 și 350 mp.

Mai multe detalii si date de contact in pliantul atasat.