Ambasada SUA va premia un antreprenor pe lună, în 2015

6 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Ambasada SUA va premia în fiecare lună a anului 2015 câte un antreprenor de excepţie. Scopul proiectului este promovarea antreprenorilor din toate sectoarele economiei româneşti, indiferent în ce localitate îşi desfăşoară activitatea.

 

Cei care doresc să se înscrie în competiţie pot să o facă începând de astazi până în 30 noiembrie 2015. Pentru a deveni eligibili, trebuie să transmiteţi următoarele detalii la adresa RomanianEntrepreneur@state.gov:

Numele persoanei care face nominalizarea;

Oraşul;

Adresa de e-mail sau numărul de telefon;

Numele antreprenorului (dacă este diferit de cel al persoanei care face nominalizarea);

Oraşul;

Adresa de e-mail sau numărul de telefon;

Tipul de afacere;

Anul înfiinţării;

Pagina web a afacerii;

De ce este această afacere specială sau inovativă (max. 1000 de caractere);

Ce aduce această afacere comunităţii în care funcţionează (max. 1000 de caractere).

 

“Proiectul «Antreprenorul lunii» este felul nostru de a le acorda recunoaştere extraordinarilor antreprenori români. Ne dorim să evidenţiem antreprenori din toate sectoarele economiei româneşti, de la turism la agricultură şi sănătate. Vom explora toate regiunile acestei minunate ţări prin acest proiect, de la proiecte de ecoturism în Munţii Carpaţi până la producători de înaltă tehnologie din Iaşi”, a explicat Însărcinatul cu afaceri, Dean Thompson.

 

Câştigătorii vor fi aleşi de un juriu format din Însărcinatul cu Afaceri Dean Thompson, Ministrul Delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Florin Jianu, specialişti din Ambasadă şi antreprenori locali. 

Pentru actualizări şi informaţii urmăriţi pagina de Facebook a Ambasadei SUA, precum şi site-ul ambasadei.