Al 3 Forum dedicat beneficiarilor Domeniul prioritar 9 “Investiția în oameni și competențe” din Stratetigia Dunarii

6 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Cel de al treilea Forum dedicat beneficiarilor Domeniul prioritar 9 “Investiția în oameni și competențe” din Stratetigia Dunarii se va desfasura in Viena pe data de 6 și 7 noiembrie.

Scopul reuniunii din acest an este de a oferi un cadru pentru trecerea in revista a ultimilor trei ani de implementare, pentru a prezenta și discuta rezultatele și problemele aparute și de a stabili totodata măsurile potrivite pentru dezvoltarea viitoare.

 

Conferinta va reuni actori și promotori ai Strategiei Dunarii din paisprezece țări, cu scopul de a identifica provocările comune pentru viitor și pentru a discuta și a dezvolta politici inovatoare, proiecte și rețele în domenii de performanță și calitate a sistemelor de educație; cooperare pe piața muncii; creativitate și spirit antreprenorial; învățare pe tot parcursul vieții și mobilitatea în scop educațional; echitate, coeziune sociala precum si in domenii de demografie și migrație; sărăciei și incluziunie sociala precum și egalitatea de gen. Atasat Agenda evenimentului. Mai multe detalii si inscrieri pe http://www.peopleandskills-danuberegion.eu/item/660754