Achizitiile publice si imbunatatirea legislatiei in domeniu in dezbatere la Bucuresti!

8 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Freedom House Romania organizeaza conferinta de inchidere a proiectului ”Achizitiile publice din Romania – imbunatatirea legislatiei pentru o mai buna protectie a intereselor financiare ale UE”. Conferinta din 11 decembrie este ultimul eveniment din seria de cinci (doua conferinte in Bucuresti si trei seminarii in tara) ale proiectului si va avea loc in Bucuresti, la Hotel Novotel.

Proiectul este finantat de Oficiul European Anti-Frauda (OLAF) si sustinut de Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro si Wolters Kluwer Romania.

Inscrierea se face online, folosind formularul din dreapta paginii. Dupa inscriere, veti fi contactat in scurt timp de un operator al Wolters Kluwer Romania. De asemenea, inscrierile se pot face la Freedom House Romania, prin trimiterea unui email la alexandra.popescu@freedomhouse.ro sau la 0731.909.909.

Aceasta conferinta este de interes pentru toti avocatii si functionarii publici din domeniul achizitiilor publice, pentru cei care sunt implicati in activitati legate de fonduri structurale si de investitii europene, avocati interesati de prevenirea fraudelor in achizitii si de legislatia nationala conexa.

Atentie, locurile sunt limitate!

Conferinta este sustinuta prin programul Hercule III (2014-2020), implementat de Comisia Europeana, biroul antifrauda (OLAF) pentru a promova activitati in domeniul protectiei intereselor financiare ale Uniunii Europene.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, click aici.