Workshop Laser Valley

7 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii și Inovarii va invita la cel de-al doilea atelier de lucru interactiv pentru elaborarea de scenarii de dezvoltare a zonei Magurele« Laser Valley » dezvoltare urbana inteligenta organizat in data de 27 octombrie 2015, la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei( Magurele).

Evenimentul are ca obiectiv realizarea unui plan de implementare in vederea dezvoltarii zonei Magurele, bazat pe o viziune comuna. Sesiunile de lucru vor fi ghidate de persoane cu expertiza in planificare urbana (Center of Excellence in Planning – CEP, Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, Bucuresti). Planul de implementare va porni de la rezultatele obtinute in urma primului atelier de lucru si va avea in vedere: explorarea interactiva de solutii legate de modul de cooperare, networking, coordonare si colaborare, identificarea oportunitatilor de finantare potrivite contextului si analiza modelelor inovative de guvernanta.

Evenimentul se deruleaza in cadrul proiectului Eficientizarea procesului de monitorizare electronica a datelor privind activitatile si infrastructurile din domeniul cercetarii si dezvoltarii, prin implementarea de tehnologii moderne TIC, cu scopul de a deservi necesarul informational al beneficiarilor serviciilor MEN (http://cd.forhe.ro/). Un obiectiv specific al acestui proiect este elaborarea de scenarii privind impactul infrastructurilor de cercetare in dezvoltarea teritoriala integrata.

Transportul la locatie va fi asigurat de catre organizatori.

Invitatia este adresata si persoanelor (maxim 2) din institutia dumneavoastra, care ar putea fi interesate de participarea la acest eveniment.

Atasat se regaseste agenda draft a evenimentului.

Va rugam sa confirmati participarea, pana in data de 21 octombrie, la adresa de e-mail alexandra.roman@uefiscdi.ro.