Va invitam la cea de a Xa editie a Zilei Industriei

2 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Va invitam, marți, 6 noiembrie a.c., intre orele 09:00 – 12:00, laExtreme Light Infrastructure Nuclear Physics – ELI-NP unde va ave loc reuniunea Exportul românesc susținut de noua industrie: cercetarea științifică avansată de la cel mai puternic laser din lume (Măgurele, România).

Ne propunem ca în cadrul celei de a X-a ediții a Zilei Industriei, organizate la ELI-NP, să reunim reprezentanți ai mediului de afaceri preocupați să își sporească competitivitatea la export și cercetatori în domeniul fizicii, ingineriei nucleare și a laserilor. Evenimentul reprezinta un bun prilej de a cunoste asteptarile mediului de afaceri de la cercetarea avansata, realizata la ELI-NP si care sunt posibilele solutii oferite de cercetatori.

Discuțiile vor fi structurate  pe domenii ale industriei: industria construcțiilor de mașini (auto, vagoane, tramvaie, echipamente miniere, pentru rafinării și fabrici de ciment, piese pentru aviație etc), chimie,  industrie ușoară, agricultură și industria alimentară (îndeosebi BIO), industria lemnului, IT&C, industria petrolului și gazelor, industria navală, industria electrică, electrotehnică și electronică, pentru ca, în final, să putem să constituim grupuri de lucru specializate care să urmărească aspecte concrete.

 

In vederea unei organizari cat mai eficiente va adresam rugamintea de a va inregistra participarea pe site-ul:https://indico.eli-np.ro/event/62/.