Total Constructii

Total ConstructiiTotal Constructii este o firmă de constructii civile si industriale care s-a dezvoltat constant în cei 11 ani de functionare ajungand anul acesta la o cifră de aproximativ 2.5 milioane de euro,  în crestere cu 30% fata de anul trecut. Cele mai valoroase argumente în favoarea companiei sunt echipa competentă de management si partenerii stabili, alături de care au putut fi depasite provocările perioadelor grele. In momentul de fata este in implementare un proiect pe fonduri europene pentru echipamente de constructii  si si se preconizeaza demararea altuia.

Exista o divizie de comert cu materiale de constructii care urmeaza sa fie dezvoltata. La capitolul rezultate notabile ale lui 2013 mentionam intrarea in “Magurele High Tech Cluster”. Pentru anul viitor ne propunem dezvoltarea relatiilor în vederea atragerii de clienti privati si începerea unui mic cartier rezidential Desi criza economica  ne apasă ca pe toti  ceilalti, am văzut în aceasta o oportunitate de dezvoltare a echipei si de crestere a productivitatii  si  a competitivitatii.

Servicii si produse

  1. Constructii civile si industriale (ca experienta putem mentiona sediu propriu P+3E in Sos Andronache 209, Laboratorul de Calificare la Iradiere la IFIN HH – Magurele, locuinte in Bucuresti si zonele limitrofe, Telegondola Sorica din Azuga, Reabilitari de blocuri in Sectorul 2, reabilitare fatada Lipscani, consolidare si extindere cladire P+2E Berzasca, jud Caras Severin, etc.
  2. Proiectare in  constructii
  3. Comercializare materiale de constructii
  4. Transport de agregate de balastiera

Contact