Tinerii dornici sa aiba propria afacere din regiunile Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov se pot inscrie in proiectul „START-UP 4 U″

9 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

In cadrul proiectului „START UP 4 U„, finantat prin POSDRU, se cauta persoane cu varsta de peste 18 ani, din regiunile Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov, dornice sa initieze o activitate independenta sau sa-si dezvolte propria afacere, in vederea participarii la cursurile de competente antreprenoriale. Dintre cele 400 de aplicatii selectionate, 200 vor fi destinate unor studenti cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani. Minimum 200 dintre cursantii selectionati vor fi femei.

In cadrul cursului de perfectionare cele 5 module sunt concepute avand la baza studiile economice si dezvoltarea competentelor manageriale. Cele 5 module ale cursului de Competente Antreprenoriale derulate pe parcursul a 60 de ore vor dezvolta competente membrilor grupului tinta asigurand: educatie financiara si dezvoltarea planurilor de afaceri, cunostinte privind promovarea si marketing-ul, comunicarea si negocierea in afaceri, managementul mediului si al dezvoltarii durabile si utilizarea sistemelor informatice in business.

Mai multe detalii pe http://www.finantare.ro/