Sinoptix

sinoptixSinoptix își ajută clienții să-și gestioneze afacerile mai bine, mai rapid și mai eficient. Îi ajutăm să se ridice la nivelul așteptărilor clienților lor, să-și respecte angajamentele față de aceștia și să livreze valoare în mod consecvent.

Am acumulat de-a lungul timpului o vastă experiență în domeniul managementului livrării de servicii pentru operatorii de telecomunicații. Împreună cu clienții noștri am dezvoltat și am îmbunătățit continuu soluții care eficientizează activitățile aferente conectării abonaților, adăugării de noi servicii la abonamentul acestora, schimbării opțiunilor de servicii, deconectărilor și întreruperilor de contract, în așa fel încât să se prevină pierderile, să se economisească costuri și să se mențină un nivel constant al satisfacției abonaților.

În timp soluțiile noastre au devenit critice pentru clienții noștri, lucru ce a crescut nivelul nostru de responsabilizare și angajament. Cu atât mai mult cu cât în condițiile economice actuale, a furniza servicii în mod eficient este esențial pentru clienții noștri.

Produse si servicii

Servicii dezvoltare solutii software la comanda, servicii de suport tehnic si mentenanta, servicii de management de aplicatii, vanzare/implementare solutii software de la parteneri externi (Oracle, Infinica, Axon Ivy), servicii de consultanta modelare si optimizare procese de business, implementare solutii de Business Process Management (BPM) bazate pe platforme comerciale sau open source.

Date de contact

Persoana de contact: Paul Costea

- Adresa: Str. Nicolae Iorga 2, Brasov, jud. Brasov

Telefon: +4 0725 510 424

- Fax: +4 0268-510690

- email contact: paul.costea@sinoptix.com

- website: www.sinoptix.com