Seminar de prezentare CONNEXT 2020

4 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

CONFINDUSTRIA, Confederația Generală a Industriașilor Italieni, organizează miercuri, 22 ianuarie a.c., la Camera de Comerț și Industrie a României, seminarul de prezentare a CONNEXT 2020.

Întâlnirea se va desfășura în Amfiteatrul Albastru, cu începere de la ora 10.00 și va avea ca invitat special pe Letizia Pizzi – Delegat al CONFINDUSTRIA pentru CONNEXT 2020.

CONNEXT 2020 este un forum de afaceri aflat la cea de-a doua ediție, care se va desfășura la Milano, în perioada 27 – 28 februarie a.c.

Evenimentul, arată organizatorii, Confederația Generală a Industriașilor Italieni, CONFINDUSTRIA, ”va avea două dimensiuni: una expozițională, de prezentare a unei largi varietăți de produse și servicii (…) și una digitală, ce va oferi, prin așa numitul Marketplace întâlniri bilaterale, participări la seminariile și laboratoarele ce se vor organiza.

Companiile din România vor avea posibilitatea, grație Confindustria Romania și Confindustria Est Europa să participe gratuit la acest eveniment. (…) MARKETPLACE ramane activa si dupa incheierea evenimentului, continuând să furnizeze celor inregistrati informații despre potențiali parteneri, organizand intâlniri bilaterale virtuale”, etc.

Detalii pe https://connext.confindustria.it/2020/