Scoala de vara urbana fonduri-structurale.ro! Devino expert in accesarea fondurilor europene cu formatorii fonduri-structurale.ro!

8 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.rowww.proiecte-structurale.ro organizeaza in perioada 6-10 iulie in Bucuresti cursul „Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene” acreditat de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Autoritatea Nationala pentru Calificari. Sesiunea de instruire este singura organizata in regim deschis de Structural Consulting™ Group in acest an!

Participand la acest curs vei putea invata cum sa-ti maresti sansele pentru a-ti fi finantat proiectul precum si reteta unei implementari cu succes, respectand procesele, procedeele si standardele strict definite. Desi o parte importanta a ciclului de viata a unui proiect, scrierea acestuia este doar varful icebergului procesului de dezvoltare si aplicare a unei idei, cele mai serioase provocari venind in tandem cu punerea in practica a initiativei.

Citeste mai multe pe: http://www.fonduri-structurale.ro