SC AEROFINA SA

Sigla-AerofinaSC AEROFINA SA este o societate cu capital integral privat, integrata in industria de aparare.

Sustinuta de experienta (societatea a fost infiintata pe 16 mai 1980) in domeniul aparaturii de bord si orientata spre noile tehnologii de varf, S.C. Aerofina S.A. desfasoara activitate in doua domenii principale:

APARARE: AEROFINA, este o societate inclusa in industria de aparare conform HG nr. 0813/2002, deruleazā programe de cercetare – proiectare, productiei, testare – evaluare, mentenanta si suport integrat la client pentru aparate, echipamente, sisteme de salvare si dispozitive pirotehnice de tehnica militara aerospatiala, terestra si navala.

INDUSTRIAL: AEROFINA deruleazā programe de cercetare – proiectare, productiei, testare – evaluare mentenanta si suport integrat la client pentru elemente de structura si echipamente pentru material rulant si echipamente pentru infrastructura feroviara.

Servicii si produse

  1. Cercetarea – dezvoltarea
  • Implica realizarea de proiecte si tehnologii pentru produse noi, conceptie proprie, in cadrul unor programe de cercetare, sau pentru produse asimilate dupa modele existente, la cererea clientilor.
  • Proiectare pe calculator realizand desene 2D si / sau 3D, utilizand limbaje AUTOCAD si SOLIDWORKS, pentru mecanica si ORCAD pentru electronica.
  • Realizare software pentru echipamente care au incluse asemenea configuratii.
  • furnizor principal de echipamente pentru AVIATIA MILITARA asigurand, inclusiv, mentenanta dupa vanzare si pentru alti clienti cum ar fi: ELBIT, MEGGITT DEFENCE, MATRA, BOMBARDIER, CN CFR SA.
  • Testare – evaluare se efectueaza in laboratorul de incercari mecano – climatice in conformitate cu MIL-STD-810F, GAM-EG13B sau STANAG 2895.
  1. Productie

 

Aerofina detine certificat ISO-9001-2008, acreditari OMCAS pentru tehnica militara, AEROQ pentru tehnica de aviatie civila si AFER pentru materiale feroviare si de infrastructura feroviara.

Contact

Adresa: Sos. Fabrica de Glucozā nr. 2-4, sector 2, Bucureşti 020332

Telefon: 021.242.0772

Fax: 021.242.0444

email contact: serv@aerofina.ro

site web: http://www.aerofina.ro