Samway

samwayS.C. Samway Electronic S.R.L. a fost fondata in anul 2005 cu scopul de a furniza solutii avansate pentru monitorizarea  si controlul de la distanta a calculatoarelor industriale, fabricate conform standardelor CPCI, AdvancedTCA, MicroTCA, VPX. Monitorizarea calculatoarelor industriale presupune identificarea componentelor ce compun calculatorul, masurarea parametrilor de functionare si trimiterea unor alarme in caz de eroare.
Samway este membru in organizatia internationala PICMG, implicat activ in dezvoltarea noilor tehnologii si a viitoarelor arhitecturi folosite la fabricarea calculatoarelor industriale.

Servicii si produse

Samway ofera o gama variata de produse destinate monitorizarii si controlului calculatoarelor industriale:

  • Shelf Manager –  Permite monitorizarea si controlul de la distanta a functionarii unui calculator fabricat conform  arhitecturilor CPCI, ATCA si VPX.
  • MCH (MicroTCA Carrier Hub) -  Destinat calculatoarelor tip MicroTCA. Pe langa functia de monitorizare si control, acesta are si rolul de a transfera pachete de date intre diversele cartele instalate in calculator. MCH-ul dezvoltat de firma Samway contine un swith de 1Gb Ethernet si un switch de PCI Express generatia 3 ce permite transferul la viteze de 8GT/s pe un singur link.

Pe langa produse hardware, Samway ofera si servicii de proiectare module electronice, conform specificatiei clientului. Aceasta include: proiectare schema electonica, proiectare PCB, fabricare prototip, dezvoltare software pentru microcontrolere sau FPGA, testare.

Contact