S.C. OPTOELECTRONICA 2001 S.A

S.C. OPTOELECTRONICA 2001 S.A este o societate privata pe actiuni cu capital integral romanesc, fondata in anul 2000, ca rezultat al reorganizarii domeniului optoelectronic. Compania are sediul administrativ si unitatile de productie pe Platforma de Fizica Atomica, unde isi si desfasoara activitatea. Principalul obiect de activitate este in domeniul cercetarii, dezvoltarii tehnologice si inovarii in fizica, electronica avansata – dispozitive optoelectronice pentru aplicatii civile si speciale.

Principalele directii de cercetare sunt: cercetare in fizica radiatiei pentru UV – VIS – IR si X, echipamente laser, dispozitive de vedere pe timp de noapte si echipamente de termo-viziune, sisteme holografice si tehnologii micro-optice si nano-optice, sisteme de analiza a documentelor false si sisteme biometrice, sisteme medicale si terapeutice cu raze X.

Zonele de expertiza si interese de cooperare: nanotehnologii, echipamente si dispozitive cu laser, echipament criminalistic, testare optica, vizualizare cu raze X in domeniul medical si veterinar.

Servicii si produse

Oferta de produse realizate pe liniile de productie din SC Optoelectronica-2001 SA – urmare a valorificarii cercetarilor proprii – include:

Analizoare Video de Documente False (ADF10, ADF50), Video comparatoare (VDF100, VDF100-M, VDF 300, Minikit Documente False), Echipamente biometrice de identificare a persoanelor (SIDIA), Laseri, Holograme inalt securizate, Echipamente de Vedere pe Timp de Noapte, Dispozitive de detonare – PTH Explozoare, Micro componente optice (lentile, reticule, microholograme etc), Imagini 3D lenticulare, Echipament de Control bagaje si urme de substante explozive (X-Bag, Polilight).

Oferta de servicii include:

Servicii de prelucrari mecanice de precizie pe masini-unelte CNC, Servicii de micro-prelucrari mecanice cu laser pe masini-unelte CNC, Servicii de prototipare rapida (3D printing), Reparatii Laseri & Echipamente cu Laseri, Reparaţii Dispozitive Vedere Timp de Noapte, Masuratori Termografice, Servicii efectuate de Laboratorul de testare Laser si masuratori optice in domeniul UV-VIS-IR, Servicii efectuate de Laboratorul privat de criminalistica, Servicii control nedistructiv.

Contact

OPTOELECTRONICA-2001 S.A., 409 Atomistilor St., 077125 Magurele, IF, ROMANIA

Tel:      (+4) 021 457 4498

Fax:     (+4) 021 457 4204

Email:  tnecsoiu@optoel.com

Web:   www.optoel.ro