S.C. AR PARTNERSHIP S.R.L

S.C. AR PARTNERSHIP S.R.L, cu sediul in Bucuresti, este dezvoltatorul proiectului imobiliar New Residence Magurele, singurul ansamblu rezidential din Magurele. Compania are ca si asociat unic compania ARDC (UK) Ltd inregistrata in Marea Britanie. ARDC Ltd a acumulat prin intermediul asociatilor ei, o experienta vasta si relevanta in diverse domenii. New Residence este o investitie romano-britanica cu o valoare estimata de peste 7 milioane de euro. Ansamblul rezidential a fost prezentat de catre Pro TV ca fiind “oraselul cercetatorilor

Servicii

Proiectul imobiliar New Residence Magurele presupune constructia unui ansamblu rezidential de apartamente in Magurele, judetul Ilfov. Toate apartamentele din ansamblul rezidential New Residence, din Magurele, sunt finisate la cheie, dotarile fiind de cea mai buna calitate si fiecare apartament/garsoniera are centrala proprie.

Ansamblul New Residence este alcatuit din 10 blocuri, P + 2 + mansarda, insumand 220 de apartamente, din care 6 blocuri sunt deja finalizate la cheie, iar ultimele 4 blocuri vor fi finalizate pana in toamna anului 2015.

Parterul a 4 dintre blocuri este destinat spatiilor comerciale, in complex functionand deja Farmacia Bon Vita si studioul de dezvoltare artistica pentru copii Spirits Of Sounds. In curand va functiona in cadrul ansamblului si un supermarket si o cafenea. Comunitatea New Residence are la dispozitie un parc cu loc de joaca pentru copii, parcari la nivel, acces controlat si supraveghere video.

Pro TV a considerat cartierul New Residence ca fiind “Oraselul Cercetatorilor”, datorita faptului ca este prima optiune locativa pentru cei care lucreaza la institutele de cercetare din Magurele.

Date de contact

Persoana de contact: Cristian Mercioniu

Adresa completa: Strada Uranus, Sat Virteju, Oras Magurele, Judet Ilfov

Telefon: 0743.088.764 / 0740.085.710

email: office@buildtech.ro

website: http://www.new-residence.ro