Ramas bun Irina draga!

7 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Vineri 1 aprilie colega noastra si prietena mea doamna Irina Ravac s-a stins din viata. A luptat si a pierdut lupta cu o boala crunta – cancerul.

Despre Irina nu se poate vorbi altfel decat cu un zambet larg pe fata. Vesnic dispusa sa ajute sa initieze un nou poiect. Parea ca nu e niciodata obosita pana cand a inceput sa fie doar obosita. Dedicata prietenilor nu a refuzat niciodata sa ii ajute. Avea o calitate rara de a aduce oameni impreuna si de a-i imprieteni.

Camera de Comert Calarasi datoreaza mult  muncii si devotamentului ei. A creat acolo un colectiv despre care supunea adesea ca sunt familia ei.

Din 2007 a fost director general general al CCIA Cl, a obtinut finantare prin PO Pescuit pentru infiintarea Grupului local pentru pescuit FLAG Dunarea Calaraseana prin care ajutat comunitatile locale sa implementeze zeci de proiecte (de fapt cred ca a fost cel mai performant FLAG din tara), a creat si a condus Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală FORDOC, Calarasi despre care vorbea adesea cu drag dar si cu durerea ca a fost obligata sa isi abandoneze “opera”, a fost ziarist si expert parlamentar dar cel mai mult i-a placut sa fie OM si sa puna umarul la dezvoltarea comunitatii calarasene.

Generozitatea a fost firul rosu care i-a definit viata. Si mai presus de toate iubirea pentru copilul ei – Ioana, pentru care nici un sacrificiu nu era prea mare nici macar cel al propriei sanatati.

Sper ca acolo sus unde ai ajuns sa te pretuiasca mai mult decat am facut-o noi. Ramas bun prietena draga!

Dumnezeu sa te aiba in paza lui!