Q-East Software

qeastQ-East Software este o companie de top în domeniul IT cu viziune si expertizムîn furnizarea de soluții pentru managementul sistemelor, al bazelor de date și al aplicațiilor companiilor din sectorul privat sau public.

În contextul unui mediu informațional dinamic si predispus riscurilor, Q-East Software are la activ numeroase implementări de sisteme de administrare, management și protecție la dezastre pentru infrastructura informatică. De asemenea, furnizează soluții de arhivare, replicare și recuperare în caz de dezastru pentru bazele de date.

În domeniul securității informației și al conformității cu standardele de securitate existențe, Q-East Software implementeaza soluții de securitate și event-log management, având în România peste 20 astfel de implementări, totalizând peste 2,000 de servere și 10,000 de utilizatori.

Produse si servicii

Application Services, Big Data, Data Center, Information and Data Management, Security, Performance Monitoring, Data Protection, Database Management, User Workspace Management, Windows Server Management, Identity and Access Management,

 

Date de contact

Persoana de contact: Mihaela Stancu

Clucerului nr. 55, et. 5, ap. 14, sector 1.

Telefon: +40.21.222.43.55

Fax : +40.21.222.43.55.56

Email: mihaela.stancu@qeast.ro

Website: www.qeast.ro