In premiera Romania este pe harta mondiala de evenimente Business Angels Week!

4 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

remiera pentru Romania: Evenimentul organizat de Business Angels Romania in acest an la Iasi pe 8 – 9 Noiembrie a fost inclus pe lista manifestarilor mondiale Business Angels Week. E pentru prima data cand Romania ia parte la acest eveniment mondial.

Președinta EBAN European Business Angels Network Candace Johnson va fi prezenta in  Romania pe 8 noiembrie, alaturi de reprezentantii altor retele de investitori europeni.

ROMANIA, IASI 8 – 9 NOIEMBRIE 2016, EXCLUSIV PENTRU AFACERI DE SUCCES

Conferința internațională Business Angels Romania 2016 „The Reality of Romanian Economics in the Context of Angel Investment” aduce împreuna antreprenori si investitori din tara si din strainatate. Agenda este completă: se vor prezenta aspecte legale despre investițiile de tip business angels, cele mai interesante domenii de interes pentru investitori, avantajele de a fi business angel, inițiative la nivel european pentru incurajarea acestor investitii, modul de a prezenta si de a evalua o afacere. In cea de-a doua zi a conferintei va fi un workshop si o sesiune de pitching unde antreprenori consacrați sau în devenire pot obține finanțare pentru ideile lor de afaceri și vor primi acces la rețelele internaționale de finanțare business angels.

Speakerii nostri: Candace Johnson (Presedinte EBAN), Marius Ghenea (Director de Investitii în cadrul fondului 3TS Capital Partners), Umberto de Feo (Manager Proiect ESIL), Sergiu Neguț (Consultant în Cresterea Afacerilor si Business Angel), Daniel Vișoiu (Co-Fondator Venture Connect), Luigi Amati (Vicepresedinte BAE, Venture Capital & Private Equity), Mike Costache (Fondator & CEO Chargeback Armor), Aleksandar Tasev (Presedinte SuperFounders, Akota ING), Ana Maria Andronic (Consultant Proprietate Intelectuala DLA Piper), Daniel Țigănilă (Business Angel, Cofondator startups.ro si Start&Grow), Ludwik Sobolewski (CEO Bucharest Stock Exchange), Stelian Bogza (Cofondator BenefitOnline.ro) si alti invitati surpriza vor prezenta experienta de Business Angels care le incununeaza carierele lor de succes.

Daca nu ați reușit sa va înscrieți încă la conferință, vă recomandăm să vă grăbiți sa prindeti unul dintre ultimele locuri. Înregistrare online!

Daca sunteți deja membru în rețele business angels sau în rețele de investitori privați, beneficiați de tarife preferențiale la secțiunea VIP.

Gala Dinner este un eveniment exclusivist (număr limitat de participanți). Va rugam sa ne trimteti un mail personal pe adresa conference@businessangelsromania.ro pentru că ne apropiem de capacitatea maximă.

Facilități cazare si transport: tarife preferențiale la hotelurile Unirea Hotel & Spa, Grand Hotel Traian si Astoria Hotel (când faceți rezervarea, menționați ca sunteți participant la Conferința Business Angels Romania 2016)Blue Air este partenerul nostru oficial de transport si vă poate aduce rapid si convenabil la Iași de la Bucuresti sau din alte orașe din Romania si din Europa.

Pentru orice detalii, ne puteți sa scrie la conferinta@businessangelsromania.ro.

Nota personală: pentru orice solicitări speciale legate de eveniment sau promovare in cadrul evenimentului mă puteți contacta pe emailul meu iulian.basu@businessangelsromania.ro sau la numarul meu de telefon: +40757581132.