Oportunitati de colaborare pentru agentii economici

7 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

IFIN HH prin departamentul specializat in iradieri gamma tehnologice - IRASM anunta incheierea contractului de finantare pentru  proiectul intitulat “Cresterea competitivitatii prin inovare si imbunatatirea proceselor de fabricatie cu iradieri gamma tehnologice – GAMMA-PLUS”.

Proiectul vizeaza dezvoltarea unor produse noi sau imbunatite prin utilizarea iradierii cu radiatii gamma si integrarea iradierilor tehnologice in procese de fabricatie ale agentilor economici in scopul cresterii competitivitatii economice.

Gama de produse vizate de proiect se refera in principal la dispozitive medicale si bio-medicale, produse si ingrediente farmaceutice si ambalaje farmaceutice si/sau alimentare sterile.

Proiectul se adreseaza atat agentilor economici care doresc sa dezvolte produse noi prin utilizarea iradierii cu radiatii ionizante, cat si celor care doresc sa imbunateasca produse existente, prin optimizarea proceselor de fabricatie.

Gasiti atasat comunicatul de presa emis cu aceasta ocazie.

Proiectul este implementat prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020, Axa Prioritara I – Cercetare Dezvoltare Tehnologica si Inovare in sprijinul Competitivitatii Economice si Dezvoltarii Afacerilor, Actiunea 1.2.3 – Parteneriate pentru Transfer Conostinte.

Toti cei intersati se pot adresa domnului  Valentin Moise, E-mail: vmoise@nipne.ro, Tel. 021/404.23.20