O investitie de peste 500.000 de lei in proiecte din comunitatea locala si burse de excelenta

7 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Porsche Romania lanseaza cea de-a doua editie a programului de responsabilitate sociala, Mobilizam excelenta, dezvoltat impreuna cu Fundatia Comunitara Bucuresti. Gandit ca o forma de investitie pe termen lung in comunitatea locala, programul este dezvoltat pe trei directii strategice: Design urban, Educatie urbana, Burse de excelenta si are un buget total de de 514.500 de lei.

Competitiile pentru proiectele inscrise in primele doua directii strategice, Design urban si Burse de excelenta, sunt deschise pentru inscrieri pana pe 25 iulie. Directia de Design urban se adreseaza organizatiilor, institutiilor, grupurilor de initiativa sau persoanelor care doresc sa initieze proiecte de revitalizare urbana, in acord cu principiile inovative de economie de resurse si sustenabilitate. Bursele de excelenta vor fi oferite copiilor si tinerilor cu varste intre 10 si 20 ani, care fac performanta in arta si sport.

Programul va oferi pana la 10 burse de excelenta si va finanta maximum 5 proiecte de design urban. Fondul total de finantare este de 225.000 lei pentru Design Urban si de 100.000 de lei pentru Burse de excelenta.