NUCLEARVACUUM

logo_NUCLEARVACUUMIn 1977 era infiintata pe platforma Magurele Fabrica de Aparatura Nucleara (FAN), ce va fi transformata in 1990 in Intreprinderea de Aparatura Nucleara si apoi, in 1991 in actuala societate Nuclear&Vacuum.

Din 1980 FAN a dezvoltat o structura de productie speciala, menita sa acopere nevoile specifice de material si echipament nuclear din sectoarele apararii si securitatii publice.

Actualmente, societatea si-a marit sfera de activitate, pe langa sectoarele de interes national si stategic, precum detectia nucleara, tehnologia de detectie a gazelor, tehnologia vidului, optronica, electronica nucleara, societatea dezvoltandu-se si in alte directii comerciale.

 

Servicii si produse

Societatea ofera multiple servicii in cele mai performante domenii, cum ar fi aplicatiile in domeniul vidului mediu si inalt, servicii de iradiere la radiatii fotonice a dozimetrelor individuale, verificari metrologice, etalonari de sisteme dozimetrice de radioprotectie si de mediu.

Tot aici se produc sisteme de transport fascicule, electromagneti de deviatie, de corectie, solenoizi, lentile cuadripolere, precum si diverse instalatii de gamagrafie.

Contact