NUCLEAR INGINERY Srl

NUCLEAR-INGINERY-SrlNuclear Inginery, o companie situata pe platforma Magurele, judetul Ilfov, una din zonele cu cea mai mare concentratie de institute de cercetare din Romania, este o companie romaneasca pe actiuni, cu capital   100%  privat.

Avand o vasta experienta in aplicarea in practica a rezultatelor cercetarii stiintifice din domeniul fizicii si in mod special,  a fizicii atomice si nucleare, a electronicii industriale, a tehnologiei vidului, a filtrelor si sistemelor de filtrare de inalta eficienta, compania Nuclear Inginery  realizeaza componente, subansamble, aparate si instalatii complexe in toate aceste domenii de aplicatie.

Compania ofera consultanta, asistenta tehnica si colaboreaza intern si international  pentru realizarea de studii, proiecte asupra unor obiective si instalatii complexe, asigurand totodata ingineria si realizarea documentatiilor tehnice.

Servicii si produse

Compania produce materiale, componente, subansambluri din domenii diverse fiind  furnizor al unor companii precum Peugeot Citroen Franta, Pinguelly-Haulotte Franta, ABB-MC Franta, David Brown Weco Franta, Bombardier Transport Franta, Cegelec Franta.

Inginerii companiei ofera consultanta permanenta  inca de la conceperea unui produs, raspund la orice problema tehnica si dezvolta impreuna cu clientii solutii specifice fiecarui produs.

Contact

  • Adresa: Strada Atomistilor nr.409, Magurele, Ilfov, Romania
  • Telefon: 021.457.44.28
  • Fax: 021.457.59.93
  • Email contact: office@nuclearinginery.eu