NHN Ecoinvest

nhnSC NHN Ecoinvest srl este firmă privată din categoria întreprinderilor mici și mijlocii care este prezentă pe piața românească începând din anul 1993.

Sediul firmei și punctul de lucru sunt în București.

Domeniul principal de activitate este ”Cercetare dezvoltare în științele naturii”, cu focalizarea activităților în domeniul geologic, geofizic și al protecției mediului.

Societatea este atestată pentru elaborarea studiilor de impact și a bilanțurilor de mediu prin apartenența la Registrul Naţional al elaboratorilor de studii pentru protecţia mediului gestionat de Ministerul Mediului.

Servicii si produse

Firma oferă o gamă largă de servicii și cercetări aplicative în domeniile principale de geofizică și protecția mediului.

În domeniul geofizicii menționăm măsurători electrometrice în varianta Sondajului Electric Vertical(SEV) și radiometrice în varianta Spectrometrie Gama Naturală de teren, ”in situ” pentru investigarea mediului geologic de mică și medie adâncime.

În domeniul protecției mediului menționăm consultanță, monitoring, expertize, elaborarea de studii și cercetări de mediu, elaborarea de documentații tehnice pentru procesele de autorizare de mediu.

S-au elaborat circa o mie de studii de bilanț de mediu, impact de mediu, monitoring de mediu.

Domeniul principal de competență tehnico-științifică este cel legat de mediul geologic, utilizarea suprafeței, calitatea mediului geologic, contaminări, resurse naturale geologice inclusiv resurse energetice, ape subterane, câmpuri geofizice naturale și provocate.

Pe lângă aparatura geofizică, electrometrică și de spectrometrie gama dispunem de sonometru pentru măsurători de zgomot și GPS mapper.

Contact

Adresa: SC NHN Ecoinvest srlr, str. Pravăț nr.6, bl.P4, sc.4, et.2, ap.72, sector 6, București
Telefon: 07234 33 66 33; 0723 33 55 51;
Fax: 0213360142
E-mail: office@nhn.ro
Site web: www.nhn.ro