NANOLINE SRL

Nanoline-SrlNANOLINE OPTICS S.R.L. este o societate comerciala cu raspundere limitata (S.R.L.), infiintata la inceputul anului 2012.

Procesele de producţie desfăşurate in cadrul societăţii au la baza rezultatele cercetărilor si experienţei dobândite de-a lungul anilor prin colaborare cu SC Optoelectronica 2001 SA si alte instituţii de profil in domeniu. SC Nanoline SRL utilizează forţa de munca având o calificare înalta, echipamente si tehnologii de ultima ora din domeniu.

O direcţie strategica pe care urmeaza sa o dezvolte, cu prioritate, o constituie fabricarea de elemente lenticulare care permit ca orice imagine obişnuita se poate transforma intr-o imagine noua, neconvenţionala.  Imaginile lenticulare 3D pot fi folosite in diferite sectoare economice.

Experienta specialistilor si dotarea Nanoline Optics permit realizarea activitatilor de mai sus la cele mai inalte standarde calitative, pe baza de comanda de la beneficiari.

 

Servicii si produse

Societatea ofera servicii si produse dupa cum urmeaza:

  • Elemente microoptice lenticulare 3D flexibile si rigide (afişe 3D, reclame exterioare, postere luminoase 3D, firme publicitare 3D, ambalaje, brelocuri, suport card, ceasuri,  coperţi agende/cărţi, postere, brăţări, carcase, carduri, ecusoane pentru textile, magneţi frigider, mouse pad-uri, semne de carte, stickere, vederi poştale, cărţi de vizita, felicitări, mape, calendare, agende, firme luminoase)
  • Executie reticule optice de rezolutii ridicate
  • Executie de masti pentru microlentile sferice discrete
  • Executie de activitati de proiectare logouri, portrete, imagini in miscare etc
  • Executie de gravari cu laserul pentru activitati promotionale – Intermediere in productia de holograme
  • Intermediere de executie de repere mecanice pe masini cu comanda numerica
  • Valorificari ale cercetarilor de fizica din domeniul microtehnologiilor si tehnologiilor din optica si mecanica fina

Contact