LASERUL DE LA MAGURELE: UN URIAȘ CUMUL DE OPORTUNITĂȚI

7 years ago  By  olivia.comsa     No comments
DE VORBĂ CU MINISTRUL EDUCAȚIEI ȘI CERCETĂRII  DESPRE
COMUNICAREA UNEI VALORI  ROMÂNEȘTI

 

Asociația Româmă de Relații Publice – ARRP vă invită din nou la Biblioteca Centrală Universitară, Sala de Consiliu, pentru a dezbate vineri, 1 aprilie (fără glumă), la ora 15:00, o temă provocatoare: Cum să comunicăm național și internațional evoluția Laserului de la Măgurele ?

Invitatul nostru special, Domnul Adrian Curaj, Ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, va prezenta preocupările privitoare la comunicarea acestui obiectiv din subordinea sa, iar participanții vor putea pune întrebări suplimentare în legătură cu proiectul și cu activitatea ministerului condus de dl. Curaj. Participanții vor avea posibilitatea să facă sugestii și să să discute diverse alte aspecte de interes reciproc.

Evenimentul va fi transmis și în direct, prin internet, fiind accesibil tuturor celor care vor merge la adresahttps://www.privesc.eu/Arhiva/66305/Evenimentul-Open-House–Invitat—Adrian-Curaj–Ministrul-Educatiei-Nationale-si-Cercetarii-Stiintifice.

Va invităm sa confirmați participarea la această excepțională oportunitate de networking în domeniul relațiilor publice scriindu-ne la adresaarrpoffice@gmail.com sau înscriindu-vă pe pagina evenimentului, la adresa https://www.facebook.com/ARRPRomania/?fref=ts

Cu respect,
Gabriel Pâslaru
Președintele ARRP
www.arrp.eu

Categories —