Lansare program educație financiară Învață despre bani®

4 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Învață despre bani® este un excelent program independent de educație finanțe personale – bazat pe practica, cu explicații pe înțelesul tuturor si cu instrumente ușor de folosit. Cea mai eficienta soluție personalizata de evitare a crizelor financiare, prin oferirea de coaching financiar targetat la nivel individual.

Programul este conceput și susținut în exclusivitate de Cecilia Băsu, trainer certificat si consultant, profesor in științe economice, specializata in finanțe (ACCA-pq).

Am creat acest program pentru a creste gradul de conștientizare despre importanța unei bune gestionări a finanțelor personale și pentru a-i ajuta pe oameni sa obțină stabilitate financiara, un pas important pentru independenta financiara.” Cecilia Băsu, Trainer Finanțe Personal. 

Lansarea noului concept va avea loc miercuri 14 sept prin seminarul practic  „Și tu poți să ai stabilitate financiară”: http://invatadesprebani.ro/seminar.php

 Detalii despre program: http://invatadesprebani.ro/#about

 Daca considerați ca nu este de interes pentru dvs personal, puteți trimite invitația un prieten sau un coleg care are nevoie de stabilitate financiara.

Va asteptam!