Invitatie la Clubul MHTC – 28 Martie 2017

4 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Dragi colegi,

 

Va invitam marti, 28 martie a.c., de la orele 14:00 la Biblioteca Nationala de Fizica a IFIN-HH la intalnirea lunara a “Clubului de Idei” al MHTC pentru care am ales doua teme care suntem convinsi ca va vor trezi interesul:

1. Intalnire cu domnul Sorin Dimitriu, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti – CCIB (cea mai veche si mai importanta camera de comert din Romania). Tema intalnirii : modalitati de dezvoltare a afacerilor si colaborarii cu mediul de afaceri. Vom afla, de asemenea, cum putem participa la misiunile economice, intalnirile periodice cu oameni de afaceri si manifestarile expozitionale organizate de CCIB.

2. Initiative ale entitatilor membre in MHTC pentru documentarea in vederea infiintarii Magurele Science Park. Vorbitori : Mircea Sbarna, Dr. Dan Enache, un  reprezentant al Consiliului Judetean Ilfov, Drd. Dragos Seuleanu.

Ce am constatat vizitand alte parcuri stiintifice si tehnologice din Europa?

Care este stadiul pregatirilor pentru infiintarea Magurele Science Park ?

Va rugam sa confirmati participarea Dumneavoastra la adresele de email: iuliana.velniciuc@gmail.com si dan.enache@nipne.ro.

 

Dr. Mitica Dragusin

Presedinte