Indra

Indra_01_pos_CMYKIndra este o companie multinaționala de consultanta si tehnologie, lider in Spania și America Latină. Aceasta oferă soluții și servicii pentru urmatoarele sectoare de activitate: transport și trafic, energie și industrie, administrație publică și sănătate, servicii financiare, securitate și apărare, precum și telecom și media.

Operațiunile Indra contribuie la crearea de bunastare prin furnizarea de soluții, servicii și inovație -caracteristica distinctivă a societații. Inovația este de o importanță crucială fiind esențială si indispensabilă pentru economie și  dezvoltarea socială.  Soluțiile și serviciile Indra sunt instrumente excelente pentru a contribui la dezvoltare, nu numai în beneficiul clienților, dar, într-un sens mult mai larg, în beneficiul societății, în general, și în comunitățile în care isi desfășura activitatea.

Scopul Indra este de a realiza o dezvoltare durabilă, înțeleasă ca o creștere echilibrată între dimensiunile economice, sociale și de mediu.

 

Produse si servicii

Indra si-a dedicat întotdeauna efortul pentru a dezvolta tehnologii și soluții proprii, cu plus valoare pentru diferitele sectoare în care își desfășoară activitatea. Acesta este avantajul competitiv al companiei care îi permite să pătrundă pe noi piețe, precum și să valorifice sinergiile care decurg din aplicarea solutiilor dezvoltate într-un sector în toate celelalte sectoare.

Strategia Indra este orientată catre crearea de valoare, oferind clientilor solutii de administrare complete, de la consultanta, dezvoltare, integrare și implementare, pana la outsourcing IT și BPO.

Indra are soluții proprii pentru toate segmentele de piață: transport și trafic, energie și industrie, administrație publică și sănătate, servicii financiare, securitate și apărare, precum și telecom și media.

Indra ofera solutii la cheie clienților sai, de la strategie și conceptualizare până la dezvoltarea finală a soluției.

Soluțiile Indra permit furnizarea de inteligență infrastructurilor, imbunatațirea radicală a traficului  persoanelor și bunurilor (inclusiv apa, energie sau informații), sau de a reduce costurile tranzacțiilor. Pentru a face acest lucru, Indra dispune de cele mai avansate sisteme de sensorizare a infrastructurii, distribuire de comunicații și capacitate de prelucrare a datelor, precum și de sisteme de informare și de informații care permit controlul infrastructurii, în timp real, și reconfigurarea automată, sigură și eficientă a rețelelor pentru a răspunde la schimbările de mediu.

 

Date de contact

Persoana de contact: Sorina Iuga

Adresa: Bd. Iancu de Hunedoara Nr. 54B, AVANTGARDE OFFICE BUILDING, Etaj 4,

Sector 1, Cod poştal 011745,  Bucureşti, ROMANIA

Telefon: 021.335.15.21

Fax: 021.335.15.22

Email: sghita@indracompany.com

Website: www.indracompany.com