FRESH AIR

FRESH AIR

Fresh Air activează din anul 1996 in domeniul incalzirii, ventilatiei, aerului-conditionat și frigului, asigurand nu numai comercializarea unor echipamente recunoscute pe plan mondial cât și proiectarea, montarea, punerea in functiune si intretinerea acestora. Echipamentele se adresează domeniilor industrial, comercial si rezidential, precum si unor proiecte de nișă, cum ar fi: sălile IT, camerele de comandă și/sau cu destinații speciale, camere curate pentru spitale, etc. Fresh Air este organizată in mai multe departamente: Aer-conditionat, Încalzire ventilatie; Proiectarea instalatiilor complexe și proiecte la cheie, Montarea și întreținerea acestora. In prezent dispune de un sediu modern, de o dotare tehnică la zi și de un parc auto modern, toate asigurând promptitudinea intervențiilor care, în final, permit satisfacerea deplină a cerintelor clienților. Societatea are implementat un sistem ERP de management și își desfășoară activitatea respectând standardele ISO-9000-1 in domeniul Managementului calitatii, ISO-14001 in domeniul managementului de mediu si ISO-18001 in domeniul magamentului sănatatii si al securitatii ocupationale. Cei peste 85 specialisti cu studii superioare, cu studii liceale si/sau tehnice, multi dintre ei cu specializări efectuate la furnizorii ale caror produse la comercializăm, asigură la cel mai inalt nivel cerintele clientilor .

Produse si servicii

York, A Johnson Control Company-USA și HiRef-Italia in domeniul aerului condtionat și al frigului industrial;

Wolf- Germania si Hoval- Elvetia in domeniul cazanelor pentru incalzire, centralelor de tratatre a aerului, si al aerotermelor;

Thermoscreens-Anglia pentru perdele de aer; Emerson – USA aer conditionat pentru spatii IT, UPS-uri, surse de curent alternativ si continuu, Knurr – USA pentru mobilier IT, rack-uri, carcase si accesorii, Avocent –USA pentru sisteme IT.

BWT – Franta, tehnologii pentru dedurizarea și tratarea apei prin diverse proceduri;

TSI – USA, pentru aparate de masură si control din domeniul HVAC;

P3-ductal – Italia pentru sistem de construcție tubulatură preizolată

Service in perioada de garantie si post garantie pentru echipamentele comercializate.

Contact

Persoana de contact: Alexandru Corneliu ISOPESCU

Sediu: Sos. Colentina nr. 60A, Bucharest 021186

Telephone: +40372.55.11.99

Fax: +40372.55.11.99

Email: office@freshair.ro; alex@freshair.ro

Website: www.freshair.ro