Eveniment european. Parteneriat public privat în electronică

10 months ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

ECSEL Joint Undertaking. Electronic Components and Systems for European Leadership gestionează un program special (parteneriat public privat) în Horizon 2020 (2014-2020), detalii la adresa  https://www.ecsel.eu/

În cadrul Președinției Consiliului UE exercitată de România, la Palatul Parlamentului se organizează  JU Symposium, 17-18 June, 2019, vezi  https://www.ecsel.eu/symposium-2019Organizarea în România a acestui eveniment european de amploare va fi o oportunitate deosebită pentru actorii interesați să stabilească contacte pentru viitoarele propuneri de proiecte și alte colaborări. Este importantă pregătirea din timp a ofertei pentru expoziție, brokeraj etc.

În dimineața zilei de 8 aprilie 2019, în Aula Bibliotecii Academiei, are loc un eveniment de informare, cu concursul unor specialiști de la ECSEL JU (Bruxelles), al Ministerului Cercetării și Inovării. al INCD-Microtehnologie (IMT București, www.imt.ro) și al asociațiilor ARIES și ASTEGI (www.astegi.ro). Programul detaliat al evenimentului este afișat la adresa https://acad.ro/com2019/pag_com19_0408.htm.  Se prezintă și  proiecte de succes cu parteneri români (UPB, IMT București) în programul ECSEL (anterior ENIAC).

Participarea (fără taxă) la acest eveniment trebuie anunțată în prealabil printr-o înregistrare într-un formular on-line, accesibil la adresa https://astegi.ro/informatii/36-info-day-ecsel-ju-2019.html.