Eveniment european. Parteneriat public privat în electronică

2 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

ECSEL Joint Undertaking. Electronic Components and Systems for European Leadership gestionează un program special (parteneriat public privat) în Horizon 2020 (2014-2020), detalii la adresa  https://www.ecsel.eu/

În cadrul Președinției Consiliului UE exercitată de România, la Palatul Parlamentului se organizează  JU Symposium, 17-18 June, 2019, vezi  https://www.ecsel.eu/symposium-2019Organizarea în România a acestui eveniment european de amploare va fi o oportunitate deosebită pentru actorii interesați să stabilească contacte pentru viitoarele propuneri de proiecte și alte colaborări. Este importantă pregătirea din timp a ofertei pentru expoziție, brokeraj etc.

În dimineața zilei de 8 aprilie 2019, în Aula Bibliotecii Academiei, are loc un eveniment de informare, cu concursul unor specialiști de la ECSEL JU (Bruxelles), al Ministerului Cercetării și Inovării. al INCD-Microtehnologie (IMT București, www.imt.ro) și al asociațiilor ARIES și ASTEGI (www.astegi.ro). Programul detaliat al evenimentului este afișat la adresa https://acad.ro/com2019/pag_com19_0408.htm.  Se prezintă și  proiecte de succes cu parteneri români (UPB, IMT București) în programul ECSEL (anterior ENIAC).

Participarea (fără taxă) la acest eveniment trebuie anunțată în prealabil printr-o înregistrare într-un formular on-line, accesibil la adresa https://astegi.ro/informatii/36-info-day-ecsel-ju-2019.html.