Din București, la Viena. Program pentru startup-uri – Aplică aici!

7 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Ai o idee genială pe care vrei să o concretizezi sau o afacere pe care vrei să o crești? Participă la workshopul Investment Ready Academy Romania din 19 februarie, la Bursa de Valori București. 

Aplică aici la programul Investment Ready Warm-Up. 

Sesiunea de Warm-Up din acest an este un workshop intensiv, care își propune nu doar să familiarizeze antreprenorii români cu conceptele Investment-Ready Academy, ci și să atragă, să educe și să selecteze inițiativele de afaceri, să construiască conexiuni cu investitorii cu experiență, să facă legătura între aceste inițiative și investitorii locali. Vor participa nume sonore din peisajul de afaceri autohton (investitori și mentori), iar programul se bucură de sprijinul și expertiza echipei IRA din Viena, condusă de Nikolaus Hutter, fondatorul și liderul rețelei Toniic.

Inițiativele cu cel mai înalt potențial vor participa ulterior la programele de pregătire ale Investment Ready Academy care se vor desfășura la Viena. Este vorba de trei module de studiu, care au ca scop perfecționarea modelului de afaceri, construirea unui dosar atractiv pentru investiții, prezentarea în fața investitorilor cu impact major și relevarea impactului inițiativelor la scară socială. 

Vezi aici prezentarea detaliată a programului Investment-Ready Academy.

Investment-Ready Academy a reușit, prin cele 600 de start-up-uri și 235 de participanți la warm-up-uri din 11 țări, să atragă fonduri de peste două milioane de euro, în patru ani. 

Pentru mai multe detalii, vizitează site-ul IRA sau contactează-l pe Matei Dumitrescu, organizator:+40 723 202590, matei.dumitrescu@investment-ready.org.

Sursa: http://www.researchforindustry.ro