Curs DEMO gratuit la EXEC-EDU

7 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Inceputul de an este prilej pentru analize strategice, din care decurg obiective ambitioase si planuri de actiune concrete, cu rezultate in dezvoltarea afacerii tale. De aceea, te invit sa participi la sesiunea de prezentare de miercuri 27 ianuarie, h 18.00 la compania de training  EXEC-EDU, pentru a afla mai multe despre gandirea strategica de la dr. Lavinia Rasca – unul dintre cei mai respectati experti in strategie si antreprenoriat din Romania.

 

Exersează-ţi abilităţile strategice pentru 2016

 

Curs DEMO gratuit la EXEC-EDU

Lavinia a lucrat cu 10.000+ manageri si antreprenori in programe EMBA si MBA, in programe PHARE, ACDI, USAID, EU, ca si in training-uri personalizate  pentru companii. S-a pregatit la mari scoli de business si are un doctorat in managementul IMM-urilor. Este autoare/co-autoare de carti si articole si speaker la conferinte si in emisiuni radio si TV. 

Atelierul se bazeaza pe un studiu de caz practic si se organizeaza in cadrul sesiunii de prezentare a programului de certificare Excelenta in management – cel mai compact si consistent program de administrarea afacerilor din Romania.

Puncte cheie de discutie: 

·         De ce este importanta gandirea strategica pentru un antreprenor sau un manager

·         Care sunt cele 3 intrebari esentiale ale gandirii strategice

·         De ce putem esua chiar si atunci cand strategia este elaborata corect ? Care este calea catre o buna executie a strategiei

·         Cand este necesara schimbarea

Inscrie-te aici sau recomanda colegilor din organizatie cursul demo din 27 ianuarie.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Vezi mai multe si despre sesiunea demo din luna februarie: Leadership si motivare in echipa