Curs de Promotor și Facilitator S.U.E.R.D.

8 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Pentru a fi pregatiti sa absobim eficient fonduri din bugetul de 70 mld euro pus la dispozitie de catre Comisia Europeana pentru S.U.E.R.D., Centrul Zonal de Competitivitate si Training S.U.E.R.D. “Casa Verde a Dunarii” Brasov – C.V.D., organizeaza , in vederea constituirii unor experti in consultanta si afaceri dunarene, cursul de promotor-facilitator S.U.E.R.D. in parteneriat cu reputate institutii europene si romanesti, precum si cu lectori de prestigiu din tara noastra si din strainatate. Cursul se va desfasura in perioada 24 – 25 noiembrie 2014.

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor implicate in consultanta si implementarea fondurilor structurale, expertilor locali si guvernamentali, functionarilor publici (primari, (vice)presedinti de consilii judetene, conducatori de institutii, consultanti, lobby-isti, traineri, conducatori de GAL-uri si de clustere, membri ai organizatiilor neguvernamentale, sindicate, etc.).

Participantii vor putea lucra in colective implicate in scrierea si implementarea de proiecte S.U.E.R.D. si vor forma una dintre primele generatii de experti in domeniu.

Pentru mai multe detalii atasam Invitatia la cursul de promotor si facilitator S.U.E.R.D.