Conferinta Asigurarea sustenabilității proiectelor sectoriale și europene și dezvoltarea de noi proiecte prin finanțare națională și europeană perioada 2021 – 2027

4 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei (IFIN HH), Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP) in parteneriat cu Consiliul Institutelor Naționale de Cercetare Dezvoltare din Romania (CINCDR), Asociatia Municipiilor din Romania si Magurele High Tech Cluster (MHTC) organizeaza miercuri 20 iunie 2018 conferința “Asigurarea sustenabilității proiectelor sectoriale și europene și dezvoltarea de noi proiecte prin finanțare națională și europeană perioada 2021 – 2027”. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 9.00, la sediul ELI – NP din Măgurele str. Reactorului 30, jud. Ilfov. Ne propunem crearea cadrului pentru un dialog constructiv și prospectiv pe tema fondurilor europene în urmatoarea perioada de programare (2021-2027) Vor fi abordate subiecte referitoare la: așteptările pentru urmatoarea perioada de programare, aspecte juridice, instrumente financiare, transferul de cunoaștere, propuneri de eliminare din documentele programatice a unor aspecte care fac dificila implementarea pe baza experientei acumulate din perioadele trecute, propuneri de teme si strategii noi.

Conferința este realizată prin proiectul Tehnici de Stocare si Valorificare a Rezultatelor Cercetarilor Avansate – SOVAREX (http://sovarex.nipne.ro/), finanțat în cadrul Planului Sectorial MCI (10PS/15.11.2017, 2017-2018). Proiectul este implementat de IFIN HH impreuna cu INFLPR, IMT Bucuresti, ICECHIM si Universitatea „Politehnica” din Bucuresti.

Persoana de contact: Iuliana Velniciuc tel 0742.103.087, e.mail iuliana.velniciuc@gmail.com

 Atasat gasiti agenda-manifestarii si harta-locatiei.

Formular de inregistrare