Competiția „Idei din Țara lui Andrei” – ediția 2017

7 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Beneficiari eligibili: persoane fizice (indivizi), ONG-uri, unități/instituții de învățământ din sistemul public (școală, liceu, școală profesională, universitate etc.), autorități ale administrației publice locale (primărie/consiliu local etc.) sau instituții publice locale.

Finanțarea acordată : maxim 20.000 de euro/proiect

Perioadă de depunere: 20 aprilie – 24 mai 2017

Finanțator: OMV Petrom

Buget: 200.000 de euro

Scop:

Scopul programului este de a sprijini dezvoltarea sustenabilă a comunităților locale din întreaga Românie să încurajeze românii cu spirit de inițiativă, care vor să susțină comunitățile din România să producă schimbări în bine, din interior

Domenii de finanțare:

1. Educație profesională – proiecte care contribuie la dezvoltarea educației profesionale și tehnologice din România, proiecte care îmbunătățesc actul educațional, îmbogățesc baza materială și încurajează dezvoltarea competențelor transversale și profesionale ale elevilor și profesorilor din învățământul profesional și tehnologic, public.

2. Mediu – proiecte care încurajează și promovează folosirea eficientă și responsabilă a resurselor naturale care inovează pentru protecția mediului, care contribuie la îmbunătățirea calității aerului și a apei, la reducerea poluării, la creșterea eficienței energetice.

* Proiectele care au o componentă de digitalizare sau inovație cu ajutorul tehnologiei vor fi punctate suplimentar.

Proiectele vor fi evaluate prin vot public și jurizate de reprezentanți ai mai multor organizații nonguvernamentale, reprezentanți ai OMV Petrom, jurnaliști și experți din domeniul educației profesionale și mediului, astfel:

  • Vot public (30%) – în perioada 16 iunie – 25 iunie 2017;
  • Jurizare (70%) -  în perioada 16 iunie – 27 iunie 2017.
  • Câștigătorii vor fi anunțați pe 5 iulie.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Categories —