COMPANII DIN RUSIA ÎN CĂUTARE DE PARTENERI ROMÂNI

4 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Asociatia CAMERA DE COOPERARE ECONOMICA SI CULTURALA ROMANO-RUSA  (CCECRR) are ca obiectiv dezvoltarea relațiilor economice și culturale româno-ruse, promovarea produselor românești în spațiul euro-asiatic. Încei cinci ani de existență am reușit să identificăm pentru membrii și partenerii noștri contracte cu o valoare totală mai mare de 2 miliarde dolari, să organizăm nenumărate misiuni economice, unele finanțate din bugetul partenerilor noștri din Federația Rusă. 

In acest sprit am primit din partea CCECRR urmatoarele solicitari de parteneriat:

 COMPANIA IPRO LLCCompania IPRO LLC (GRUP de Inginerie și Producție) este angajată în dezvoltarea, producerea de alarme folosind comunicații mobile:
Alarma GSM;Alarma MMS;Alarma 3G;  Toate dispozitivele sub marca IPRo sunt 100% productie proprie, nu vind produse chinezești sub marca IPRO. 
 GRUPUL DE COMPANII BIO-VESTAGrupul de companii Bio-Vesta a fost fondat în 1992 de personalul Centrului Științific de Stat pentru Virologie și Biotehnologie “Vector”, Koltsovo. Bio-Vesta dispune de echipamente biotehnologice moderne și lansează pe piață suplimente alimentare foarte eficiente și produse de îmbunătățire a sănătății, bazate pe microorganisme probiotice: aditivi biologic activi, produse terapeutice, funcționale și alimentare pentru copii. 
 COMPANIA USAR+USAR + este un important furnizor rus, dezvoltator și integrator de sisteme informaționale și echipamente în domeniul asistenței medicale. Lucreaza din 1996. Beneficiaza de apreciere in randul utilizatorilor din toată Rusia și țările CSI. Specializarea lor este implementarea de proiecte regionale, federale și internaționale complexe pentru clienți de stat și comerciali. Compania derulează proiecte de integrate pentru furnizarea de echipamente medicale cu soluții software și
hardware integrate. 
 COMPANIA NEW PIPE TECHNOLOGIESNTT (New Pipe Technologies) este o întreprindere inovatoare din Rusia care produce țevi din fibră de sticlă, stații de pompare, instalații de tratare și diverse tipuri de echipamente capacitive prin înfășurare continuă, care garantează cele mai înalte proprietăți fizice și mecanice ale produselor. Întreaga gamă de produse îndeplinește cele mai înalte standarde internaționale de calitate și depășește în multe privințe produse asemanatoare extrem de scumpe.
Fabrica de cablu OryolFunctioneaza din 2002, produce cele mai populare și uzitate cabluri și fire ale mărcilor VVG și AVVG (ng, LS, LTx), NYM, PVS, KG, ШВВ П, ПУН П, ПУГН П, ПУВ, ПУГВ, ПВВ sub propriile  mărci OKZ®, Kamit®, MasterTok®, GOSTok®, Smart Alloy®, OMK®, Voltex®. Produsele companiei se disting nu numai prin cea mai înaltă calitate, ci și printr-o politică de prețuri flexibilă, o poziție onestă și o abordare de afaceri pentru a face afaceri. Sunt o întreprindere cu ciclu complet care oferă un control precis asupra tuturor etapelor de producție și garantează calitatea produselor (de la materiile prime la ambalaje). Capacitatea de
producție a uzinei îi permite să proceseze până la 2000 de tone de cupru pe an și să producă peste 200 km de cabluri și fire electrice pe zi. Sunt un furnizor cheie de cabluri electrice în segmentul rețelei de bricolaj, cum ar fi (Leroy Merlin, Castorama, Casa Ta, Saturn, Vimos etc.).
 BANCA DE PROIECTE A AFB CEA 
 Începând cu data de 5 martie 2016 Președintele CCECRR Tudor Afanasov a devenit Vicepreședintele Asociatiei Financiar Bancare pentru Cooperare Euroasiatica. Scopul Asociatiei este de a aseza laolalta membrii Shanhai Cooperation si diverse structuri financiar Bancare din Europa si Asia.
Platforma AFB CEA ofera posibilitatea accesarii de finantari si identificarii de parteneri de afaceri. Pentru a veni în sprijinul oamenilor de afaceri AFB CEA a înființat BANCA DE PROIECTE unde puteți regăsi proiecte din diverse domenii, din diverse tări.

Pentru a vă sprijini în stabilirea contactului cu posibilii parteneri vă rugăm să ne scrieți la adresa office@ccecrr.ro