Calendarul lansării schemelor de granturi: Săptămâna 26-31 octombrie – granturi pentru capital de lucru, săptămâna 2-8 noiembrie – granturile pentru investiții

3 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Conform unui comunicat oficial emis pe 15 octombrie 2020, secretarul de stat Liviu Rogojinaru, a făcut declarații referitoare la cele două scheme de granturi care urmează să fie lansate în perioada următoare, respectiv granturi pentru capital de lucru și investiții.

În cadrul videoconferinţei „RoInvest”, oficialul a prezentat calendarul programelor de sprijin financiar pentru IMM-uri gestionate de Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

Schema a doua de sprijin, granturile pentru capital de lucru în valoare de 350 de milioane de euro, va intra în dezbatere publică săptămâna viitoare şi va începe în săptămâna 26-31 octombrie”, a anunțat secretarul de stat. În ceea ce privește programul de investiții în valoare de 550 de milioane de euro, acesta se va deschide în săptămâna 2-8 noiembrie.

Alt program avut în vedere de MEEMA este programul de sprijin pentru retailerii din marile centre comerciale, care va demara în următoarele 2-3 săptămâni, programul Electric-Up.