BCCBR împreună cu membrii noștri GTC și Happy Tour lanseaza CARDUL TURISTIC CU DISCOUNT pentru români in Bulgaria – proiect pilot zona Burgas

7 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

Camera de Comerț bilaterală România Bulgaria, împreună cu doi dintre partenerii sai au lansat un nou proiect pe piața regională.

Bilaterale Camera de Comerț Bulgaria-România a început o nouă inițiativă, intitulată “Explorați Bulgaria și ofertele nelimitate pe care turistii romani se pot bucura în timpul vizitelor lor în regiune”, care oferă un card de reducere cu avantaje, care pot fi accesate de orice turist roman care ia parte la programul nostru cu ajutorul partenerilor tur operator, fără costuri suplimentare pentru el.

BCCBR a semnat deja un parteneriat de cooperare cu orașul și regiunea Burgas. Regiune oferă o mare varietate de servicii de calitate pentru oferte de vacanță, sute de atractii pentru familiile cu copii – Aqua Parcuri, Spirit of Burgas, festivalul unic al figurilor de nisip la Sea Garden din Burgas. Turistii pot vizita, de asemenea, frumoasa Sf. Anastasia Island și de a descoperi istoria antică păstrează – Insula St. Anastasia este singura din Bulgaria, care este transformat în atracție turistică. Muzeul de istorie Aqua Kalide pastreaza o istorie a secolului al II-lea î.Hr. O parte dintre aceste atractii pot fi accesate, începând cu vara 2016, cu reduceri speciale acordate de municipiul Burgas.