Atinge performanța înaltă prin optimizare

6 years ago  By  Iuliana Velniciuc     No comments

În continuarea articolului “Începe luna Black Friday cu load testing”, în care am prezentat importanța acestui demers, vom intra mai mult în detaliu discutând despre conceptul de optimizare.

Optimizarea reprezintă etapa imediat următoare unui load testing, pentru că datorită unui astfel de test pot fi identificate direcțiile de îmbunătățire. Acest proces, bazat pe metoda științifică de a identifica problemele prin load testing și apoi rezolvarea lor la etapa de optimizare reprezintă de fapt o serie de modificări aduse anumitor atribute ale site-urilor, aplicațiilor, programelor, infrastructurilor fizice sau virtuale pentru a ajunge la performanța dorită.

Perpetuarea problemelor este prezentă pe lista ta neagră? Poți să începi să o elimini din listă dacă unul din obiectivele companiei este progresul. În funcție de problemele identificate în urma unui load testing și de obiectivele stabilite cu privire la funcționalitatea platformei supusă testului se realizează optimizarea specifică.

Un proces de îmbunătățire a performanței începe cu optimizarea care ulterior conduce la o experiență eficientă pe care o vor avea utilizatorii, obiectiv principal al deținătorilor de platforme web și nu numai. Cât ai câștiga în plus în cazul în care platforma ar funcționa în condiții de maximă eficiență? sau Câți vizitatori în plus poate suporta platforma actuală și cu cât ar crește profitul în aceste condiții?, sunt întrebări la care răspunsul poate fi dat atunci când se utilizează metodologia potrivită.

Companiile care iau în calcul optimizarea în strategia de creștere a performanței trebuie să țină cont și de percepția utilizatorilor, pentru că în fond aceștia sunt motivul principal pentru care se realizează condițiile ideale de navigare.

Spearhead Systems poate realiza o analiză de performanță pentru a identifica punctele critice ce necesită optimizare pentru a îmbunătăți modul de navigare al utilizatorului pe platforma respectivă și în final pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de business.

Contact:

Cosmina Martiniuc | Marketing Specialist

cosmina.martiniuc@sphs.ro

021 322 5757